Elämäni suurin musiikki rakkaus


Olin tänään kaupassa jonon hännillä, kun silmäni bongasivat sanan BEATLES. Hyppäsin hirveällä haipakalla jonosta katsomaan mistäs lehtisestä oli kyse. Kyseessä oli Ilta-sanomien liite. Harmi kun sen kanssa oli pakko ostaa myös itse Ilta-sanomat, mistä en nyt niin hirveästi välitä. Ostin kuitenkin molemmat, koska Beatles tuotteet tuppaavat olemaan paheeni. Vähän olen lehteä selaillut ja kyllähän se Beatles-fanin silmiin erittäin hyvältä vaikuttaa!

Rakkauteni tähän bändiin alkoi ollessani viidennellä luokalla. Musiikkitunnilla soitettiin Yesterday ja tykästyin kovasti ja kotona selvitin isältäni kenen kappale oli. Ja Beatleshän se oli, nauhoitin levyn kasetille ja aloin koukkuuntua totaallisesti.

Yläasteella kuuntelin ehkä eniten, kuin koskaan myöhemmin nelikon musiikkia ja aiheutin ihmetystä, koska kuuntelin niin vanhaa musiikkia. Beatles on ollut minulle myös suuri lohtu teini-iän vaikeimpina hetkinä. Tulostin netistä laulujen sanoja ja lauloin biisejä omassa huoneessani.


Yläasteen jälkeen en ole enää kuunnellut Beatlestä läheskään yhtäsäännöllisesti. Muut bändit ovat raivanneet tietänsä sekaan ja kuuntelemani musiikin kirjo on kasvanut huomattavasti. Mutta mukana Beatles on kulkenut ja tiettyinä hetkinä palaan aina uudestaan Beatlesin lämpöön.


Beatles muistojeni upein hetki oli 12.12.11. Hartwal Areena, tuhansia samanhenkisiä ihmisiä ja lavalla Paul McCartney! En ole koskaan kokenut mitään niin hienoa. Paul lauloi nelisenkymmentä kappaletta ja lavaesiintyminen oli odotetusti upeaa! Välillä tuntuu todella epätodelliseltä, että olen nähnyt livenä ihkaelävän beatlen. Se ilta oli elämäni upein ilta!

Olen kohta rakastanut, ihaillut ja fanittanut nelikkoa John, Paul, Ringo ja George melkein kymmenen vuotta. Beatles on pysynyt pitkään ja todennäköisesti pysyy suurinpana musiikki rakkautena elämäni loppuun saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!