Vanttuut, Kintaat eli Lapaset


  

Ensiksi täytyy sanoa että tykkään tästä langasta ihan mielettömästi! Kyseessä on Novitan Hanko, ihana puoliksi kierrätyspuuvillasta valmistettu lanka. Lanka on mukavan paksua ja virkkaus/neulonta jälki jämäkkää. Kävi tietty niin, että ostin kolme kerää lankaa Prismasta kalliilla ja menin Citymarkettiin missä langat olivat poisto lootassa alennuksessa. Niin tyypillistä! No jemmasin sitten sieltä vielä usean kerän tulevia projekteja varten.

Lapasiin meni lankaa puolitoista kerää. Toisen lapasen päästä tuli kivan pyöreä ja toisesta hiukan kulmikkaampi. Tekemiseen meni pari päivää lukuun ottamatta peukaloita mitä tein melkein viikon, koska olin hiukan saamaton ja toisen peukalon purin ainakin neljä kertaa koska siitä tuli liian kireä. Vaikka sovitin sitä koko ajan käteen. Taisi olla keskittyminen vähän muualla.Tykkään näistä kovasti niiden värin ja jämäkkyyden takia. Yleensä neulotut lapaset eivät kestä kädessäni kunnolla, vaan valuvat ja löpöttävät ikävästi. Näissä sitä ongelmaa ei ole!

2 kommenttia:

  1. ihanat! vaikka en tiedä minkä kanssa tuota väriä käyttäisin, mutta nyt haluaisin niin kovasti osata tehdä lapaset! onneks mummulla on aikaa, osaamista ja intoo munkin puolesta!:) Liityin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa! Pyydä mummua opettamaan lapasten tekoa. Lapasten teko on kohtuu helppoa ja nopeaa varsinkin virkaten. :)

      Poista

Kiitos kommentista!