Pirtsakat säärystimet!

 Mulla oli tässä pari päivää sitten ekaa kertaa puroa puikoilla. Ja sehän oli heti silkkaa rakkautta. Oli kyllä niin mukavaa ja nopeaa neuloa. Lankakin on vielä yllätävän riittoisaa. Molempiin säärystimiin meni yksi kerä lankaa ja kuvasta näkee hyvin miten erilaisia kerät ovat. Toiseen säärystimeen ei tästä syystä tullut juuri yhtään vihreää ja keltaista, mutta ei haittaa!

 Olen pari kertaa yrittäny pitää näitä, mutta kelit on ollut semmoisia, että on tullut niin kuuma että on pitänyt ottaa pois. Tänään on onneksi satanut lunta ja ikävä pimeys on muuttunut valoksi! Pakkastakin on parisen astetta ja ulkona ihan raikasta. Toivottavasti ei enää mene plussan puolelle ja sulata lunta pois.

Ja lopuksi on ihan pakko hehkuttaa! Meille tulee kuukauden päästä ihana koiravauva! Sittenpä ei enää voikkaan pitää lankakerää lattialla ja jättää neuleita levälleen. Voi vitsi, ei millään malttaisi oottaa sitä palleroa!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin on, harmi kun lankaa ei saa enää kaupoista! :)

   Poista
 2. Paljonko sulla oli silmukoita säärystimissä? Mulla on puroa kaapissa ja "hoksasin" kuviesi myötä, että niistä tullee säärystimet! :) Entäs mitä puikkokokoa käytit?

  Meillä on ollu kova koiran etsintä käynnissä jonkun aikaa kans. Tänään mennään katsomaan yhtä koiraa, saa nähä onko se meidän sitten. Oottavissa tunnelmissa täällä siis myös. :D

  VastaaPoista
 3. Mulla taisi olla 52 silmukkaa ja puikot olivat liian pienet 3,5, mutta ihan hyvät tuli silti. Isoimmilla tulee varmasti kuitenkin kuohkeamat, joten kannattaa käyttää jos semmoset löytyy. :) Kannattaa todellakin kokeilla tehdä säärystimiä, on muuten lämpimät ja pehmeät! :)

  Toivottavasti teillekkin löytyy uusi perheenjäsen pian! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!