Etsit kipon, valutat siihen lämmintä vettä, ripottelet mausteita makusi mukaan, heität sekaan korppujauhoja ja soijarouhetta. Annat muhia hetken ja raastat sillä välin pari perunaa hienoksi, lisäät raasteen joukkoon. Hämmennät ja lisäät hiivan ja jauhot.
Annat kohota ainakin vartin, niin että taikina on kuohkeaa. Taikinan kohottua nostat taikinamöykkyjä pellille, ripottelet pitsamaustetta päälle ja tyrkkäät luomuksesi uuniin.
Kun sämpylät ovat hieman ruskeita, poistat ne uunista, maltat antaa niiden jäähtyä hetken ja viimein pääset täyttämään huutavaa mahaasi mahtavalla luovuuden tuotoksella!
Inspiroivia kokkaushetkiä melkein olemattomien raaka-aineiden kanssa!
tosi omaperäinen blogi sulla! :)
VastaaPoistahttp://mamitun.blogspot.fi/
Kiitoksia! :)
PoistaEn oikee voinu keskittyy lukemisee ku o muutenki kauhee nälkä :D Mut joo, hieno ja omaperänen blogi!
VastaaPoistaSitä pitää ruveta kokkaileen jos on nälkä! :D
PoistaJämäsämppärithän on niitä parhaita! aijai kun on hyvän näkösiä :)
VastaaPoistaNiin, eikä ainakaan oo tylsää ja tavallista :D
PoistaOnnistuiskohan nuo sämpylät ilman soijarouhetta... : D
VastaaPoistaTakuulla onnistuu! Noita voi sumplia ihan miten vaan kaapin tähteistä :D
PoistaKiva kuulla! Pitääpä käydä tsekkaamassa toi arvonta :)
VastaaPoistaTosi kivasti kirjotettu teksti! Melkein jopa tämä huono ruoanlaittajakin tahtoi mennä jotain säätämään keittiöön :)
VastaaPoistajaninastyle.blogspot.fi
Kiits, kiva saada palautetta! :)
Poista